Powerbank

Bästa tillbehören till mobilen – topp 3

Mobilen, oavsett modell, är dom flestas bästa vän – på gott och ont. Mobilanvändandet har hos många har blivit ett beroende men den är trots allt ett bra hjälpmedel i många situationer och vid många olika tillfällen. Att köpa tillbehör till sin vän är också något som blivit vanligt – men vilka är egentligen dom bästa (och mest populära) tillbehören?

Nedan följer en topp 3 lista på några av dom mest köpta tillbehören – som dessutom fyller en bra funktion.

Mobilskal och fodral

Längst upp på listan över bästa och mest populära tillbehören för mobiltelefoner är utan tvekan skal och fodral. Det är sällan man ser en mobil utan vare sig det ena eller det andra och det ger ju telefonen ett väldigt bra skydd. Det är dessutom enkelt att byta skal för att ge luren ett nytt och schyst utseende för en relativt billig peng!

Fodralen är populära även dom och man kan väl säga att dom kvalar in under samma kategori. Även dessa kan förändra telefonens utseende, ge ett bra skydd och dessutom fungera som plånbok. Inte konstigt att det är ett populärt och bra tillbehör!

Skärmskydd

Varje gång man tappar sin älskade telefon i marken eller golvet (ja, det händer alla) ber man samtidigt till högre makter att skärmen är hel när telefonen plockas upp. Och många gånger har man sitt skärmskydd att tacka för det.

Även detta är utan tvekan ett av dom bästa och mest sålda mobiltillbehören och dessa skydd har troligen räddat livet på hundratusentals skärmar runt om i världen. En mycket billig investering, till skillnad mot att behöva byta skräm varje gång olyckan har varit framme – tack för det!

Portabel laddare / powerbank

En portabel laddare, även kallad powerbank, kan också vara en riktig livräddare i många situationer. På festival, på fiskeresan, i sommartorpet eller var än det finns begränsat med möjlighet att ladda telefonen kommer denna exceptionella uppfinning väl till pass. Dom flesta har nog vid något tillfälle haft behov av en sådan – åtminstone om man vill kunna använda sin mobil eller bara slippa oroa sig för ”batteritorsk” när det är långt till närmsta eluttag.